onze massages

Wij bieden zowel Westerse als Oosterse massages.

AHA Massage staat voor persoonlijke aandacht, vakbekwaamheid en een veilige, vertrouwde sfeer. Erotiek is er uitdrukkelijk niet bij. 

AHA staat voor “Aardige Handen in Actie“. AHA Massage bestaat al ruim 17 jaar.

 

Over ons en over ons veelzijdige aanbod van Westerse en Oosterse massagetechnieken vindt je hier meer informatie.

Heb je hulp nodig, laat ons je dan adviseren en neem contact met ons op.

Dat kan via de site, whatsapp, email of telefonisch.

We helpen je graag!

Ireen

Klassieke ontspanningsmassage

De klassieke Westerse (ontspannings)massage kan rust geven, spanningen verlichten, pijntjes verdrijven en het herstel van blessures bevorderen.

Een ontspanningsmassage van een halfuur of drie kwartier beperkt zich tot bijvoorbeeld rug, schouders/nek en/of benen.

Een massage van een uur of anderhalf uur omvat het totale lichaam, van de tenen tot de kruin.

Afhankelijk van de diepte en intensiteit van de behandeling nemen we uw spieren onderhanden en kunnen we het onderhuidse bindweefsel stimuleren voor een gezonde en soepele huid.

Wat u ook kiest, we garanderen u een heerlijk gevoel van ontspanning en warmte.

Klassieke sportmassage

Ook de (intensieve) sporter kan veel baat hebben bij een vakkundige massage. Sportmassage activeert de spieren, zorgt voor extra doorbloeding en daarmee voor de aanvoer van voedingsstoffen en voor de afvoer van afvalstoffen. Een speciale stimulerende behandeling kan de spieren optimaal voorbereiden op sportieve inspanningen en na zulke inspanningen zijn er massagetechnieken die vermoeidheid en stijfheid kunnen verdrijven.

 

Anti-stress hoofdmassage

Spanningen gaan vaak het eerst in hoofd, nek en schouders zitten. Dat leidt dan tot klachten als spanningshoofdpijnen, slaapproblemen en blokkades van de spiergroepen die naar het hoofd lopen.

Voor de verlichting van dit soort klachten bieden wij AntiStress Hoofdmassage aan. Dit is een complete massage van hoofd, nek, schouders, haar en oren, waarbij gebruik wordt gemaakt van oosterse en westerse massage- en drukpunttechnieken. Deze massage werkt niet alleen heel ontspannend, maar geeft ook nieuwe energie.

Een behandeling duurt een halfuur. U ligt daarbij ontspannen op onze massagebank.

€32,25 voor 30 minuten

Hotstonemassage

Massage met “hot stones” wint nog steeds snel aan populariteit. Geen wonder, want de combinatie van weldadige warmte, geurige oliën, zachte druk en massagebewegingen geeft een totaal gevoel van ontspanning en rust. Hot stones zijn volmaakt gladde, ronde basaltstenen die warmte heel goed kunnen opnemen en langzaam weer afgeven. Ze worden opgewarmd tot 40 à 50 graden. Je lijf wordt er lekker mee “ingepakt” en er helemaal mee gemasseerd. De warmte van de stenen versterkt het massage-effect door de dieptewerking op spieren en gewrichten.

Een Hotstonemassage is een speciale massage waar we minimaal een uur voor uittrekken maar liever 90 minuten voor de beste beleving.

vanaf €65,- voor minimaal 60 minuten

Ayurvedische massage

Ayurveda is een duizenden jaren oude Indiase wetenschap waarvan ook een uitgebreide gezondheidsleer deel uitmaakt. ‘Ayur’ betekent ‘leven’ en ‘Veda’ wil zeggen ‘wetenschap’: de wetenschap van het leven. Ayurvedische massage heeft vooral een preventieve functie: het houdt lichaam en geest fit en gezond. In ayurveda wordt massage dan ook aangeduid als de “opruimer van ouderdom”, omdat het vroegtijdige veroudering kan tegengaan.
Deze massage wordt uitgevoerd op de massagebank. Ze wordt gekenmerkt door een ruim gebruik van weldadig warme, geurige, nootachtige oliën. De massage bestaat uit diverse technieken en langgerekte bewegingen over het gehele lichaam. De combinatie van warmte en intense strijkbewegingen geeft een gevoel van totale ontspanning.
Deze massage bieden we aan als een totale lichaamsmassage van een uur èn als een “superbehandeling” van anderhalf uur. Ze wordt uitgevoerd op de massagebank.

vanaf €65,- voor minimaal 60 minuten

Polariteitsmassage

Polariteitsmassage is een rustige massagesoort die Oosterse en Westerse technieken verenigt. Zij is gebaseerd op de gedachte dat lichamelijke en geestelijke processen zich afspelen tussen uitersten (polen). Als er sprake is van onevenwichtigheden of blokkades tussen de polen ontstaan er spanningen, ook in huid en spierweefsel.
De polariteitsmassage kan opgebouwde huid- en spierspanningen losmaken, zodat er weer energie kan stromen tussen beide polen.

 

Een Polariteitsmassage is een speciale massage waar we minimaal een uur voor uittrekken maar liever 90 minuten voor de beste beleving.

vanaf €65,- voor minimaal 60 minuten

Uitgebreide keuze in massages

Wij bieden een uitgebreide keus aan massages, zowel Westerse als Oosterse. AHA Massage® staat voor persoonlijke aandacht, vakbekwaamheid en een veilige, vertrouwde sfeer. Erotiek is er uitdrukkelijk niet bij. Ook ons aanbod in schoonheidsbehandelingen is ruim!

 

De praktijk is gevestigd in een ruim en licht pand met goed uitgeruste praktijkruimten aan het Thomsonplein in Den Haag.

Ireen werkt in haar praktijk samen met even gekwalificeerde en ervaren zelfstandige collega’s.

17 jaar ervaring

alle masseurs zijn gediplomeerd

we reageren altijd snel

wij zorgen voor een veilige omgeving