Home

Het kabinet heeft maandag 28 september strengere maatregelen aangekondigd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. We nemen deze maatregelen zeer serieus en stellen alles in het werk om de veiligheid voor alle mensen in onze mooie praktijk te borgen. De informatie over onze werkwijze vindt u op deze pagina.
U bent van harte welkom!

Tijd voor jezelf

Toe aan een ontspannende of een stimulerende massage in Den Haag of omgeving?

Vakkundige massages
Vertrouw u toe aan de (v)aardige handen van AHA Massage®. Wij staan met vijftien jaar ervaring garant voor kwaliteit. Onze vakkundige massages helpen u te ontspannen, kunnen de pijn uit uw spieren verdrijven en geven u nieuwe energie. Sporters vinden baat bij onze massages ter voorbereiding op en nabehandeling na hun inspanningen.

Uitgebreide keuze
Wij bieden een uitgebreide keus aan massages, zowel Westerse als Oosterse. AHA Massage® staat voor persoonlijke aandacht, vakbekwaamheid en een veilige, vertrouwde sfeer. Erotiek is er uitdrukkelijk niet bij.

AHA staat voor “Aardige Handen in Actie“. AHA Massage® bestaat al ruim 15 jaar. Op 1 januari 2020 is de praktijk overgenomen door Ireen Vuijk, erkend en gekwalificeerd masseur. De praktijk is gevestigd in een eigen pand met goed uitgeruste praktijkruimten aan het Thomsonplein in Den Haag. Ireen werkt in haar praktijk samen met even gekwalificeerde en ervaren zelfstandige collega’s.

Over ons en over ons veelzijdige aanbod van Westerse en Oosterse massagetechnieken vindt u meer informatie op deze site.

© 2020 AHA Massage ®
top