Home

Praktijk vanaf 11 mei weer geopend

Vanaf 11 mei is de praktijk weer geopend. Lees hier alle informatie rondom het maken van een afspraak en de nieuwe maatregelen

Toe aan een ontspannende of een stimulerende massage in Den Haag of omgeving? Vertrouw u toe aan de (v)aardige handen van AHA Massage®. Wij staan met vijftien jaar ervaring garant voor kwaliteit. Onze vakkundige massages helpen u te ontspannen, kunnen de pijn uit uw spieren verdrijven en geven u nieuwe energie. Sporters vinden baat bij onze massages ter voorbereiding op en nabehandeling na hun inspanningen. Wij bieden een uitgebreide keus aan massages, zowel Westerse als Oosterse. AHA Massage® staat voor persoonlijke aandacht, vakbekwaamheid en een veilige, vertrouwde sfeer. Erotiek is er uitdrukkelijk niet bij.

AHA staat voor “Aardige Handen in Actie”. AHA Massage® bestaat al ruim 15 jaar. Op 1 januari 2020 is de praktijk overgenomen door Ireen Vuijk, erkend en gekwalificeerd masseur. De praktijk is gevestigd in een eigen pand met goed uitgeruste praktijkruimten aan het Thomsonplein in Den Haag. Ireen werkt in haar praktijk samen met even gekwalificeerde en ervaren zelfstandige collega’s.
Over ons en over ons veelzijdige aanbod van Westerse en Oosterse massagetechnieken vindt u meer informatie op deze site.

 • Praktijk weer open
  De praktijk mag de deuren weer openen. Vanaf maandag 11 mei starten we weer met de behandelingen. Nog niet alle masseurs zijn gelijk beschikbaar, maar een afspraak maken kan alvast. Ook voor volgende week!
 • Dr. Hausckka handcrème
  Langdurige verzorging, strekt snel in. Handcrème verwent en verzorgt je handen iedere dag. De samenstelling met vitaliserende eigenschappen van sleedoornbloesem en wondklaver alsook kostbare bijenwas en tarwekiemolie hydrateert en maakt droge, beschadigde handen voelbaar soepeler. Nu bij AHA Mooi Jezelf te verkrijgen voor € 13,50 excl. verzendkosten.
 • Opening schoonheidspraktijk
  Dr. Hauschka salon in de massagepraktijk Alles staat in de startblokken. We wachten nu nog op groen licht. Zodra de overheid beslist dat de contactberoepen weer mogen starten, start AHA ook met AHA Mooi Jezelf. Binnen de praktijk is behoefte ontstaan aan nog meer ontspanningsmogelijkheden. Het concept van Dr. Hauschka past daar heel goed bij. […]
 • Hoe lang zijn we nog dicht?
  Het mag nog niet zo zijn dat we de deuren van onze mooie praktijk mogen openen. Wanneer zouden we groen licht krijgen? Ik hoop dat we voor 20 mei meer weten. Zodra er meer bekend is, laten we u dat uiteraard zo snel mogelijk weten!
 • handen wassen
  Handen wassen, Handen wassen Hoe vaak heb jij je handen al niet gewassen? Het is belangrijk om je handen wat extra te verwennen. Door het vele wassen zijn je handen extra droog. Handig om een goede handcrème in huis te hebben. De rijke handcrème van Dr. Hauschka is nu bij ons verkrijgbaar! En als je […]

© 2020 AHA Massage ®
top