Welkom bij AHA Massage

Beste klant,
Gelukkig mag de praktijk open blijven!
Wel worden onze openingstijden beperkt. Wij moeten om 17.00 uur onze deuren sluiten. Aangezien we ook veel klanten hebben die in de avonduren komen, is het een flinke puzzel om iedereen overdag een plekje te geven. We gaan daar ons uiterste best voor doen. Tot gauw in de praktijk!

Gezellige en actieve vriendinnnenmiddag

Een gezellig en actief verwenmoment in onze praktijk in Den Haag! Heb jij ook zin om samen met een groep vriendinnen, familie of collega’s eens iets anders te doen. Dan is onze Mooi Jezelf workshop misschien wel iets! Met de natuurlijke gezichtsverzorgende producten van Dr. Hauschka hebben wij een leuke workshop voor je ontwikkeld. Op 20 november en 18 december hebben we nog plek voor 8 personen in onze praktijk in Den Haag! Meer informatie vind je hier.

Nieuwe praktijk per 1 november in Alphen aan den Rijn!

Op 1 november 2021 opent een tweede AHA Massage! Zo blij om in mijn eigen woonplaats ook te mogen starten. En dat in het prachtige Park Rijnstroom, in het pand van Senzaa, waar alleen de rust en ruimte van het park al doet ontspannen. Wat een locatie! Hier op de foto al proostend op de mooie samenwerking met Danny van Senzaa. Hou onze website en socials in de gaten voor de ontwikkelingen!
In Alphen biedt AHA Massage alleen massages aan. De schoonheidsbehandelingen en pedicure vind je alleen in Den Haag.

Benieuwd naar het aanbod, klik hier!


Nieuw bij AHA! Pedicure en voetzorg!

Wij zijn trots te kunnen vertellen dat we onze dienstverlening kunnen uitbreiden met pedicure en voetzorg! Je bent van harte welkom om je voeten te laten verzorgen door Jenny op donderdag en zaterdag.
Lees verder

Boek nu ook online je nieuwe afspraak!

Een afspraak maken kan heel makkelijk via ons boekingssysteem. Advies nodig over welke behandeling bij jou past, dan kun je ons natuurlijk altijd bellen 070-3462093 of appen 06-83421461.

Nieuw bij AHA! Manuele lymfedrainage (MLD)
Een zeer ontspannende, rustige massage met veel herhalingen. Bedoeld om vocht en afvalstoffen sneller af te voeren, het verbeteren van het immuunsysteem en een pijndempend effect. Lees gauw verder!

Neem een kijkje bij ons in de praktijk, welkom!

Tijd voor jezelf

Toe aan een ontspannende of een stimulerende massage in Den Haag of omgeving?

Vakkundige massages
Vertrouw u toe aan de (v)aardige handen van AHA Massage®. Wij staan met vijftien jaar ervaring garant voor kwaliteit. Onze vakkundige massages helpen u te ontspannen, kunnen de pijn uit uw spieren verdrijven en geven u nieuwe energie. Sporters vinden baat bij onze massages ter voorbereiding op en nabehandeling na hun inspanningen.

Professionele schoonheidsbehandelingen
Een behandeling bij AHA betekent tijd voor jezelf, een behandeling die je raakt. Me-time noemen we dat. We verzorgen en ontspannen met de natuurlijke producten van Dr. Hauschka. Na jouw behandeling voel je je als herboren en kun je er weer tegenaan! 

Uitgebreide keuze
Wij bieden een uitgebreide keus aan massages, zowel Westerse als Oosterse. AHA Massage® staat voor persoonlijke aandacht, vakbekwaamheid en een veilige, vertrouwde sfeer. Erotiek is er uitdrukkelijk niet bij. Ook ons aanbod in schoonheidsbehandelingen is ruim!

AHA staat voor “Aardige Handen in Actie“. AHA Massage® bestaat al ruim 15 jaar. Op 1 januari 2020 is de praktijk overgenomen door Ireen Vuijk, erkend en gekwalificeerd masseur. De praktijk is gevestigd in een ruim en licht pand met goed uitgeruste praktijkruimten aan het Thomsonplein in Den Haag. Ireen werkt in haar praktijk samen met even gekwalificeerde en ervaren zelfstandige collega’s.

Over ons en over ons veelzijdige aanbod van Westerse en Oosterse massagetechnieken vindt u meer informatie op deze site.

 • AHA Massage ®

  Ireen Vuijk

  Telefoon: 070 – 3462093
  Mobiel: 06 – 83421461

  Bank NL59 RABO 0321487257
  KvK 69267707
  BTW NL.002.056.109.B73

  Praktijkadres:

  Thomsonplein 1, 2565 KS Den Haag
  Cornelis Geellaan 43, 2406 JE Alphen aan den Rijn
 • AHA Massage ®

  A.l.a. Ireen Vuijk

  Tel: 070 – 3462093
  Movil: 06 – 83421461

  Banco NL59 RABO 0321487257
  Cámara de Comercio 69267707
  BTW NL.002.056.109.B73

  Dirección de la consulta:

  Thomsonplein 1, 2565 KS Den Haag
  Cornelis Geellaan 43, 2406 JE Alphen aan den Rijn