Coronavirus update 1 april 2020

Op 16 maart heb ik vanwege de in Nederland geldende maatregelen de massagepraktijk moeten sluiten. Inmiddels weten we dat de sluiting in ieder geval nog tot en met 28 april duurt.

Klanten met een afspraak in de periode tussen 16 maart en 28 april worden benaderd.

Ik wens jou en je gezin alle gezondheid toe in deze onwerkelijke periode en hoop je snel weer te mogen begroeten in onze praktijk!

Hartelijke groeten,

Ireen Vuijk

Coronavirus update 15 maart 2020 18:00 uur

Lieve klanten,

Wij hebben met pijn in ons hart besloten onze praktijk te sluiten tot 6 april vanwege het Corona virus.

Wij wensen jullie veel sterkte deze periode en wens jullie alle gezondheid toe.

We hopen dat als alles achter de rug is, we je weer mogen begroeten in onze mooie praktijk.

Dank u wel voor uw medewerking en begrip!

Ireen Vuijk

Toe aan een ontspannende of een stimulerende massage in Den Haag of omgeving? Vertrouw u toe aan de (v)aardige handen van AHA Massage®. Wij staan met vijftien jaar ervaring garant voor kwaliteit. Onze vakkundige massages helpen u te ontspannen, kunnen de pijn uit uw spieren verdrijven en geven u nieuwe energie. Sporters vinden baat bij onze massages ter voorbereiding op en nabehandeling na hun inspanningen. Wij bieden een uitgebreide keus aan massages, zowel Westerse als Oosterse. AHA Massage® staat voor persoonlijke aandacht, vakbekwaamheid en een veilige, vertrouwde sfeer. Erotiek is er uitdrukkelijk niet bij.

Beleef het AHA-gevoel

AHA staat voor “Aardige Handen in Actie”. AHA Massage® is een initiatief van Paulien Stikkelman. Op 1 januari 2020 is de praktijk overgenomen door Ireen Vuijk, erkend en gekwalificeerd masseur. De praktijk is gevestigd in een eigen pand met goed uitgeruste praktijkruimten aan het Thomsonplein in Den Haag. Ireen werkt in haar praktijk samen met even gekwalificeerde en ervaren zelfstandige collega’s.
Over ons en over ons veelzijdige aanbod van Westerse en Oosterse massagetechnieken vindt u meer informatie op deze site.

© 2020 AHA Massage ®
top