Home

Nieuw bij AHA! Pedicure en voetzorg!

Wij zijn trots te kunnen vertellen dat we onze dienstverlening kunnen uitbreiden met pedicure en voetzorg! Je bent van harte welkom om je voeten te laten verzorgen door Jenny op donderdag en zaterdag.
Lees verder

Boek nu ook online je nieuwe afspraak!

Een afspraak maken kan heel makkelijk via ons boekingssysteem. Advies nodig over welke behandeling bij jou past, dan kun je ons natuurlijk altijd bellen 070-3462093 of appen 06-83421461.

Nieuw bij AHA! Manuele lymfedrainage (MLD)
Een zeer ontspannende, rustige massage met veel herhalingen. Bedoeld om vocht en afvalstoffen sneller af te voeren, het verbeteren van het immuunsysteem en een pijndempend effect. Lees gauw verder!

Neem een kijkje bij ons in de praktijk, welkom!

Tijd voor jezelf

Toe aan een ontspannende of een stimulerende massage in Den Haag of omgeving?

Vakkundige massages
Vertrouw u toe aan de (v)aardige handen van AHA Massage®. Wij staan met vijftien jaar ervaring garant voor kwaliteit. Onze vakkundige massages helpen u te ontspannen, kunnen de pijn uit uw spieren verdrijven en geven u nieuwe energie. Sporters vinden baat bij onze massages ter voorbereiding op en nabehandeling na hun inspanningen.

Professionele schoonheidsbehandelingen
Een behandeling bij AHA betekent tijd voor jezelf, een behandeling die je raakt. Me-time noemen we dat. We verzorgen en ontspannen met de natuurlijke producten van Dr. Hauschka. Na jouw behandeling voel je je als herboren en kun je er weer tegenaan! 

Uitgebreide keuze
Wij bieden een uitgebreide keus aan massages, zowel Westerse als Oosterse. AHA Massage® staat voor persoonlijke aandacht, vakbekwaamheid en een veilige, vertrouwde sfeer. Erotiek is er uitdrukkelijk niet bij. Ook ons aanbod in schoonheidsbehandelingen is ruim!

AHA staat voor “Aardige Handen in Actie“. AHA Massage® bestaat al ruim 15 jaar. Op 1 januari 2020 is de praktijk overgenomen door Ireen Vuijk, erkend en gekwalificeerd masseur. De praktijk is gevestigd in een ruim en licht pand met goed uitgeruste praktijkruimten aan het Thomsonplein in Den Haag. Ireen werkt in haar praktijk samen met even gekwalificeerde en ervaren zelfstandige collega’s.

Over ons en over ons veelzijdige aanbod van Westerse en Oosterse massagetechnieken vindt u meer informatie op deze site.

© 2021 AHA Massage ®
top