Massageparty: succes verzekerd!

Iets te vieren in familie, vriendenkring of met collega’s? Dan is dít misschien een idee: uw feestje opluisteren met lekkere massages. AHA Massage® kan bij u een complete massageparty verzorgen. Maar we kunnen ook uw feestje, borrel, brunch of etentje van een boeiend en ontspannend onderdeel voorzien uit ons ruime aanbod van massages. Succes verzekerd, heeft de ervaring ons geleerd.

Al onze programma’s worden op maat samengesteld, aansluitend bij uw wensen en bij de aard en de thematiek van uw feestje. De duur, de kosten en de inhoud van onze inbreng worden altijd tevoren met u afgestemd en schriftelijk geoffreerd.

party1
party2
U kunt ons inhuren vanaf twee uur, maar ook voor een dagdeel of voor een hele dag. Uw programma kan worden uitgevoerd door één of meerdere van onze ervaren, vakbekwame masseurs. Alles compleet voor u verzorgd op uw locatie met onze eigen uitrusting, materialen en oliën.
De kosten bedragen € 100 per masseur per uur, waarbij reistijden voor de helft van dit uurbedrag worden afgerekend. Bel of mail voor vrijblijvende verdere informatie of voor het maken van een afspraak.
© 2021 AHA Massage ®
top