Vacature ervaren masseur

Vacature: ervaren masseur (v) voor de avonden

AHA staat voor “Aardige Handen in Actie”. AHA Massage bestaat inmiddels al 15 jaar. De praktijk is gevestigd aan het Thomsonplein in Den Haag met goed uitgeruste praktijkruimten. In 2020 is een schoonheidspraktijk toegevoegd. Ik werk in mijn praktijk samen met even gekwalificeerde en ervaren zelfstandige collega’s.

Er is een plek vrij gekomen in ons avondrooster. Daarom zoek ik een gediplomeerde en ervaren masseur (v) die mij een of meer avonden in de week kan bijstaan. Ik kom graag in contact met een (of meer) kwalitatief sterke en sociaal vaardige collega’s die in mijn praktijk willen komen werken. Wij zijn nu de maandag-, woensdag- en donderdagavond geopend tot 22.00 uur. Zit jouw voorkeursavond hier niet bij, dan kunnen we altijd in overleg. Dit zijn de eigenschappen die ik belangrijk vind in een nieuwe collega:

  • Je bent in het bezit van de juiste vakdiploma’s en je hebt je vakbekwaamheid na het behalen daarvan op een hoog peil gebracht en onderhouden.
  • Bij voorkeur heb je je behalve als wellness- of sportmasseur via (bij)scholing en training ook gekwalificeerd op het gebied van andere Oosterse en Westerse massagetechnieken.
  • Je hebt voldoende relevante ervaring opgedaan.
  • Je bent bij uitstek klantvriendelijk en sociaal vaardig.
  • Je bent een warme en vlotte persoonlijkheid en je straalt dat ook uit.
  • Je hebt je zaakjes goed voor elkaar: regelen en organiseren gaan je goed af.
  • Je neemt optimale hygiëne in acht.
  • Je bent zelfstandig ondernemer en als zodanig ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Uiteraard vind ik het ook reuze belangrijk dat het tussen ons goed klikt en daarom hieronder iets meer over mij.

Ik ben alweer ruim de 40 gepasseerd, ben getrouwd en heb twee schoolgaande kinderen en een hond. Na een flink aantal jaren gewerkt te hebben als managementondersteuner heb ik een aantal jaren geleden gekozen om mij te verdiepen in het massagevak. Al snel kwam ik erachter dat ik masseur wilde worden. Wel op professioneel niveau, met een licentie en een diploma. Ik kreeg de kans de mooiste massagepraktijk van Den Haag over te nemen. Ik heb weinig getwijfeld en sinds 1 januari 2020 heb ik het stokje overgenomen.

AHA heeft inmiddels een grote klantenkring met allemaal leuke, aardige mensen. We werken met 7 vrouwelijke specialisten. Die klantenkring blijft zich uitbreiden en ik wil mijn klanten graag optimaal en binnen redelijke termijn van dienst kunnen zijn. Lijkt het je wat om met mij te gaan samenwerken, laten we dan in contact met elkaar komen. Stuur me een mailtje of bel even.

Ireen Vuijk

AHA Massage &  Mooi Jezelf

Telefoon: 070 – 3462093

Mobiel: 06 – 83 42 14 61

Email: ireen@aha-massage.nl

www.aha-massage.nl

© 2021 AHA Massage ®
top