Agnes Szabó

“Ik ben een sociaal ingesteld persoon en werk daarom liefst dagelijks met mensen.

Nadat ik mijn bachelorsdiploma pedagogie had gehaald heb ik een jaar als receptionist gewerkt in een wellnesscenter. Daarna heb ik twee jaar in Gran Canaria gewoond en in de horeca gewerkt. De afgelopen zeven jaar was ik werkzaam in de cateringbranche.

Ik heb altijd met plezier mijn familie en vrienden gemasseerd. In 2014 heb ik zelf het helende effect van massage mogen ervaren. Als gevolg van heel veel stress plus een verhuizing erbij kon ik mijn arm niet meer optillen. Mijn schouder zat helemaal vast en ik huilde van de pijn. Een massage heeft me toen verlichting gegeven. Mijn arm kon weer normaal functioneren, zonder pijn.

In 2015 heb ik het diploma NGS-Sportmasseur gehaald en nog in hetzelfde jaar heb ik een Lomi-lomimassagecursus gevolgd. Sindsdien masseer ik met veel plezier in mijn massagepraktijk. Lomi-lomimassage geven is echt een passie voor mij. Deze holistische Hawaïaanse massage is anders dan andere massages. Er wordt merendeels met de onderarmen gemasseerd. De lange strekkingen – als de golven van de oceaan – heffen de energieblokkades op en zorgen voor totale ontspanning van lichaam en geest.

Er zijn zóveel verschillende massagetechnieken, met hun achterliggende tradities en culturen. Ik wil me graag nog meer verdiepen in verschillende massages. Ik ben blij dat ik bij AHA Massage de mogelijkheid heb gekregen met veel ervaren collega’s samen te werken. Voor mij zijn vriendelijke collega’s essentieel voor een goede sfeer.

Tot slot: ik ben in 1984 in Boedapest geboren. Ik woon samen met mijn vriend in Scheveningen. Ik ben gek op dieren, heb zelf een  lieve pluizenbol (kat). Ik houd van reizen, fietsen, wandelen, klimmen, zwemmen, snorkelen en alles wat je verder in de natuur kunt doen. Ik ben geïnteresseerd in oosterse filosofie, boeddhisme en yoga.”

© 2021 AHA Massage ®
top