Astrid Vollebregt

“Na mijn studie ergotherapie heb ik in de afgelopen 35 jaar zeer verschillende beroepen gehad. Vaak heb ik twee verschillende parttime functies naast elkaar gehad. Van boekhouder, serveerster, administratief medewerkster, activiteiten begeleidster en bloembindster tot masseur en opleider.

Ook nu combineer ik meerdere werkzaamheden: bij AHA werk ik (na een onderbreking van ruim een jaar) als masseur, vanuit AV Polariteitsmassage geef ik massagecursussen aan beginners én professionals en met AV bloemsierkunst maak ik al ruim vijftien jaar mensen blij met maandelijkse bloemenworkshops.

Vanaf 2009 ben ik gegrepen door het massagevirus. Wat begon met een kennismakingscursus uit interesse, is uiteindelijk mijn beroep geworden. Ik heb me door middel van vele cursussen vooral gespecialiseerd in de polariteitsmassage. Deze massage heeft alles in zich: De mens bekijken vanuit het fysieke aspect maar ook aandacht hebben voor het feit dat het lichaam de plek is van emoties en beleving, de plek waar levensenergie doorheen stroomt. En dat al deze facetten van invloed zijn op elkaar. Vanwege zijn gezondheid heeft mijn opleider mij een aantal jaar geleden gevraagd om de massagecursussen voort te zetten. Hoe mooi is het dat ik mijn passie voor de polariteitsmassage kan delen met anderen.

Vanaf 2015 heb ik ruim vier jaar bij AHA gemasseerd. In 2019 ben ik daar tijdelijk mee gestopt om voldoende tijd en aandacht te hebben voor het aanpassen van het lesmateriaal en me te ontwikkelen tot opleider. Sinds mei 2020 ben ik weer parttime werkzaam bij AHA.”

Astrid
© 2021 AHA Massage ®
top