Christel Reijgersberg

“Ik werk al bijna twintig jaar als schoonheidsspecialist en ontspanningsmasseur. Met veel passie en gedrevenheid. Ik vind het belangrijk mijn klanten te behandelen op een manier die recht doet aan hun hele persoon.

Vandaar dat ik mij in 2016 ben gaan scholen in de Dr. Hauschkatherapie, die uitgaat van de hele mens met behandelingen, waarbij aanraking van gezicht en lichaam een helende invloed heeft en de huid aanzet tot zelfherstel.

Daarnaast ben ik me ook verder gaan ontwikkelen in het geven van massages. Mijn opleiding omvatte de reguliere (sport)massagetechnieken, maar ook bindweefselmassage en mobilisaties. Verder heb ik cursussen gevolgd in onder meer voetreflexmassage.

Massage is helend, ontspannend en bovendien verrijkend voor iedereen. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik naast mijn werk als schoonheidsspecialist en Dr. Hauschkatherapeut deel uitmaak van het team van ervaren masseurs bij AHA Massage.

Tot slot: Ik ben van 1968, woon met mijn dochter en partner in de Haagse Vruchtenbuurt en geniet van de heerlijke omgeving met duinen en strand. Ik word gelukkig van de natuur en reis graag met mijn gezin naar alle windstreken. Daarnaast houd ik van dansen, wandelen/hardlopen, zwemmen, koken en lezen.”

Christel Reijgersberg

© 2021 AHA Massage ®
top