Danielle Pipper

“Al jong ben ik in aanraking gekomen met en geboeid geraakt door Oosterse geneeswijzen en diverse vormen van massage doordat mijn vader een praktijk had voor acupunctuur en Oosterse massagetechnieken. Zelf masseerde ik regelmatig vriendjes en vriendinnetjes, puur intuïtief.

Mijn opleiding en loopbaan zijn sindsdien een heel andere weg opgegaan. Na mijn HBO-studies ben ik uiteindelijk terechtgekomen bij een groot internationaal bedrijf waar ik me nu alweer een aantal jaren bezighoud met diverse onderdelen binnen het Human Resources vakgebied.

Toen ik in 2003 mezelf regelmatig liet masseren en ervoer hoe prettig en weldadig dit is, besloot ik me meer in massage te gaan verdiepen vanuit de motivatie ook anderen daar het positieve effect van te laten ondervinden. Ik ben toen wat massagecursussen gaan doen en dat bevestigde me in mijn gevoel dat het masseren iets is dat heel erg dicht bij mezelf ligt.

Daarop besloot ik de opleiding massage- en ontspanningsspecialist te volgen met de intentie professioneel met masseren aan de slag te gaan. En nu beoefen ik het vak alweer sinds 2009 – met een onderbreking van een paar maanden begin dit jaar toen ik zwanger was van mijn eerste kindje. Inmiddels heb ik er een lief dochtertje bij en ik ben erg blij dat ik bij AHA Massage de draad weer kon oppakken. Want ik heb het masseren in die periode toch wel erg gemist.
Bij AHA Massage voel ik me helemaal thuis, mede doordat de collega’s vanuit een vergelijkbare situatie komen en vanuit dezelfde motivatie werken. Daarnaast is het ontzettend leuk om elkaars ervaringen te delen en van elkaar te leren, want ik dit vak ben je nooit uitgeleerd.

Tot slot: ik ben van 1977 en woon samen met mijn vriend, dochtertje en drie katten. Ik ben graag actief en creatief bezig. Surfen, snowboarden, interieurstyling, schilderen en koken zijn favoriet.”

Danielle

Danielle Pipper

© 2020 AHA Massage ®
top