Gijs van Ammelrooij

“Na 22 jaar veelzijdige ervaring in de jeugdhulpverlening vond ik het tijd om mijn koers wat bij te sturen. Nog altijd geboeid door het gedrag van de mens en zijn patronen, begon ik de opleiding tot holistisch massagetherapeut. Van veelal praten naar werkelijk (laten) voelen.

Inmiddels heb ik mijn eigen holistische massagepraktijk Feel Life. Daar richt ik mij op  de bewustwording van lichaam en geest als een geheel. Spanning die zich ophoopt en zich uit in het lichaam. Hoe massage hier een helpende rol kan spelen om weer in balans te komen. Ik geloof in de kracht van aanraking en hoop een bijdrage te kunnen leveren aan de bewustwording van signalen van het lichaam in relatie tot wat er gedurende de hectiek van alledag van ons gevraagd wordt.

Toen ik in contact kwam met de AHA-massagepraktijk herkende ik daar dezelfde drive, waar deze zich in allerlei massagevormen vertaalt.  Ik voel mij thuis in de praktijk van AHA Massage, omdat  mijn collega’s ook staan voor de persoonlijke benadering. AHA Massage  biedt mij een prettige werkomgeving en de mogelijkheid om in contact te blijven met collega’s waardoor we samen onze kennis en kunde in de praktijk kunnen vergroten.

Tot slot: Ik ben van 1971, getrouwd en moeder van drie opgroeiende jongens. Ik houd van sportiviteit. Ik squash, loop hard en ben graag buiten. Ook  word ik blij van lekker eten, gezelligheid, een goed boek en mooie muziek.”

Gijs

Gijs van Ammelrooij

© 2020 AHA Massage ®
top