Ireen Vuijk

“Ik heb in mijn jonge jaren de keuze gemaakt voor secretarieel werk. Het werd directiesecretaresse en bij die functie heb ik het eigenlijk altijd gehouden. Je bent dan natuurlijk een rechterhand, maar het leuke was dat ik er steeds andere functies naast had, van communicatiemanager tot afdelingshoofd van secretariaat, repro, kantine en receptie.

De laatste jaren ontstond langzaam  maar zeker de vraag of dit wel het werk was om voor altijd te blijven doen. Toen ik zelf in aanraking  kwam met het positieve effect van massage op lichaam en geest heb ik de stap gezet om er mijzelf professioneel op te richten. En ik ben blij dat ik die stap heb gezet! Want wat blijkt? Het massagevak is echt aan mij besteed! Ik heb een eigen praktijk opgericht en ik ben heel trots om ook bij het team van AHA Massage te horen. Door samen te werken met collega’s kun je van  elkaars kwaliteiten leren. En ik zal me nog zeker in een aantal nieuwe technieken en verschillende massagevormen gaan verdiepen.

Tot slot: ik ben van 1974 en opgegroeid in Alphen aan den Rijn, waar ik nog steeds woon. Mijn man en ik hebben samen een zoon en een dochter. Ik ben actief op de basisschool van onze kinderen en houd ervan om met vriendinnen te gaan borrelen in het dorp. Maar ik vind het ook heerlijk om thuis te zijn, buiten te zitten, een boek te lezen of een spelletje te doen met de kinderen.”

Ireen Vuijk

Ireen

© 2020 AHA Massage ®
top