Ireen Vuijk

“Ik heb in mijn jonge jaren de keuze gemaakt voor secretarieel werk. Zo’n 25 jaar heb ik als directiesecretaresse gewerkt. Toch ontstond langzaam maar zeker de vraag of dit wel het werk was om voor altijd te blijven doen. Toen ik zelf in aanraking  kwam met het positieve effect van massage op lichaam en geest heb ik de stap gezet om er mijzelf professioneel op te richten. En ik ben blij dat ik die stap heb gezet! Want wat blijkt? Het massagevak is echt aan mij besteed!

Naast het zijn van een goede rechterhand, bleek dat ik ook best wel beide handen goed kon gebruiken!

Ik heb een eigen praktijk opgericht en ben in 2017 gestart bij AHA Massage. Ik bleef er als directiesecretaresse bij werken. Maar het combineren van die twee was niet altijd even gemakkelijk. Toen kwam er in 2018 een bericht dat AHA Massage een nieuwe eigenaar zocht. We zijn de gesprekken aangegaan. Rustig en alle tijd. En vanaf januari 2020 was de overdracht een feit. Nu kan ik de dingen die ik zo graag doe en kan combineren in één job!

Ik kom uit het 1974-bouwjaar en ben opgegroeid in Alphen aan den Rijn, waar ik nog steeds woon. Mijn man en ik hebben samen een zoon en een dochter. Ik ben actief op de school van onze kinderen en houd ervan om met vriendinnen te gaan borrelen in het stad. Maar ik vind het ook heerlijk om thuis te zijn, buiten te zitten, met onze Friese Stabij Timmie te wandelen, een boek te lezen of een spelletje te doen met de kinderen.”

Ireen Vuijk

Ireen

© 2021 AHA Massage ®
top