Jenny Dijks

“Ik ben het massagepad ingeslagen omdat ik het leuk vind om alles te doen en te leren wat met lichaamswerk te maken heeft. Van huisuit ben ik yoga-asanadocent; ik geef sinds 2008 met veel plezier mijn yogalessen. Na de basisopleiding Hatha yoga heb ik verschillende bijscholingen en specialisaties gevolgd, zoals yoga bij kanker en yoga voor ouderen. Geleidelijkaan heb ik mijn aanbod uitgebreiden in de massagerichting. Zo heb ik, omdat ik ook zwangersschapsyogalessen verzorg, in 2009 een korte opleiding zwangerschapsmassage gevolgd. Mijn massage-avontuur was gestart. Toch heeft de volgende cursus nog wel even geduurd. Dat was in 2012 in de vorm van een training stoelmassage. In 2013 heb ik een complete jaaropleiding massage gevolgd, die onder andere was gericht op de klassieke- en ontspanningsmassage. Van toen af heeft het massagevirus echt bij me toegeslagen. En is het een passie geworden. Intussen zijn er aardig wat cursussen bijgekomen met steeds weer verschillende technieken. Gewoon omdat ik het leuk vind en veel belangstelling heb voor het menselijk lichaam. In 2015 heb ik de officiële, door de beroepsorganisaie NGS erkende opleiding sportmassage afgerond.
Naast de yogalessen die grotendeels extern worden verzorgd, heb ik een eigen praktijk in mijn bedrijf JOYoga. Van daaruit werk ik onder meer ook bij AHA Massage. In mijn werk vind ik het belangrijk dat er wederzijds respect en vertrouwen is. Een massage geef ik met liefde, aandacht en respect.
Tot slot: Ik ben van bouwjaar 1962, heb een voorliefde voor film en heb periodes waarin ik graag lees. Naast mijn yogabeoefening wandel ik regelmatig en ik mag graag op een vrije zondag thuis lekker niksen.”
© 2021 AHA Massage ®
top